понеділок, 13 червня 2016 р.

Не спалюй своє майбутнє!

     Паління є найпоширенішою шкідливою, для організму людини, звичкою. Паління вражає не лише курців. Кожна людина вражається пасивним палінням. Люди, котрі курять, перш за все не впевнені у собі, не вміють протистояти тиску оточуючих. Основною складовою тютюну є нікотин. Нікотин – це надзвичайно сильна отрута, що діє переважно на нервову систему, травлення, а також на дихальну і серцево – судинну системи. Навіть одна сигарета шкідлива для всього живого.
         31 травня, до Всесвітнього дня без тютюну, працівники абонементу та кафедри юнацтва  Овруцької ЦРБ ім. А.С.Малишка провели акцію «Урна для останньої цигарки в твоєму житті». Протягом якої користувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з виставкою – відвертістю  «Кишеньковий вбивця, правда про тютюнопаління».

         Користувачі бібліотеки з задоволенням слухали інформацію про шкоду тютюну, яка лунала з уст організаторів акції. Бібліотекарі роздали тематичні листівки проти куріння та закликали курців прожити хоча б один день без куріння, а надалі взагалі розпрощатися з цією шкідливою звичкою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!