понеділок, 23 листопада 2015 р.

"Дорога до сердець"

Творча зустріч із талановитою жінкою,  

поетесою - пісняркою із м. Київ – Мілою Кирилюк.

Зустріч відбулася 19 листопада 2015 року у читальному залі Овруцької ЦРБ ім. А.С.Малишка і зібрала багато зацікавлених людей, які із задоволенням прийшли поспілкуватися і послухати чудові вірші у виконанні авторки.  Серед присутніх і члени поетичного клубу «Зорепад», і майстрині, і квітникарі, а також працівники і користувачі бібліотеки. Приємно було і те, що завітали учні Овруцької гімназії, члени студії «Живе слово» та учасники драматичного гуртка. Поезія Міли Кирилюк – щира, душевна, проста й зрозуміла. Але в той же час кожен її вірш має родзинку, так само, як і їх авторка. Вона справжня патріотка, яка вболіває за долю нашої країни. Море тепла, щирості й оптимізму подарувала Міла Кирилюк усім присутнім. Творчість поетеси - піснярки пронизана любов'ю до людей, повагою до України, рідної мови, неповторних традицій.
Приємним сюрпризом для Міли Михайлівни стала прем’єра пісні на її вірші, яку підготував і подарував присутнім викладач дитячої музичної школи Віктор Мельниченко. Окрасою нашого свята стало і сімейне тріо «Полісяне» із с.Хлупляни у складі Олексія Ільюка (директора Словечанської музичної школи), Сніжани Гавриловської (художнього керівника Хлуплянського  будинку культури) та Валентини Федорівни Ільюк (матері цих чудових людей). 

Вразило присутніх і те, що костюми, в які були одягнені «Полісяне», зроблені руками Валентини Ільюк. Подарувала пісню для нашої гості і Валентина Мошківська.  Багато приємних подарунків також підготували і учасники різних клубів АРТвітальні: топіарій, зроблений руками З.Кудрі і прочитаний нею вірш, до сліз зворушив Мілу Кирилюк. Отримала поетеса іменну ляльку-мотанку «Міла» від В.Коновальчук.


Прозвучали і власні пісні у виконанні П.Невмержицького.  Слова вдячності та осінній букет квітів від колективу бібліотеки подарувала директор ЦРБ С.Солтис. Душевно і тепло привітала Мілу Кирилюк і художній керівник Словечанського будинку культури Віра Воробей, подарувавши  їй на згадку низку поліських пісень, а на закінчення зустрічі ще й пісню «Роде наш красний», яку підхватив увесь зал. Після зустрічі Міла Кирилюк презентувала та підписала бажаючим свої книги.

  







1 коментар:

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!