неділю, 16 березня 2014 р.

Шевченко - живий у правді віковій!


Він був сином мужика, а став  володарем переможної думки. Він був кріпаком, а  став велетнем людської культури. Він був самоуком, але зміг вказати нові, світлі і вільні шляхи професорам і книжним ученим. Так, це все про Тараса Григоровича Шевченка. 
Та найкращий і найцінніший скарб доля дала йому лише після смерті – невмирущу славу, яка в мільйонів людських сердець збуджується при перечитуванні його творів. Отакий був і є для нас, українців, Тарас Шевченко – Великий Кобзар.
 
Булуй Іван Сергійович
Працівники нашої бібліотеки внесли свою лепту в донесенні до молоді Слова Шевченківського. До 200річчя від дня народження Т.Г.Шевченка 12 березня 2014 року, в читальному залі Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім.. А.С.Малишка зібралися шанувальники  поезії великого Кобзаря.  
Діти з ЦДЮТ, гурток «Основи журналістики»,
разом із своїм керівником Калініною Н.С. 
Виступив на нашому заході Булуй Іван Сергійович. Він зіграв присутнім на кобзі і прочитав «Заповіт» Т.Шевченка на білоруській мові. Запрошені на свято учні читали вірші Шевченка та вірші про Шевченка.  Левківська Надія (село Лучанки), учениця 9 класу читала присвячений Шевченку власний вірш.


Виступаючі
 Також, виступили: Гаврилюк Даніїл, учень 2 класу, ЗОШ № 3; Ушкалова Анастасія, учениця 11класу, гімназія; Ушкалов Євген, учень 10 класу, гімназія; Лілія Невмержицька, учениця 10 класу, ЗОШ №1; Марія Шваб, учениця 11 класу, ЗОШ №4; Кудря Альона, учениця 10 класу, гімназія. Діти з ЦДЮТ, гурток «Основи журналістики», разом із своїм керівником Калініною Н.С.  показали сценку за творами Шевченка.
Виступаючі
Бібліотекар Вознюк Н.В. (читає вірш про Шевченка)
 та ведуча заходу бібліотекар Омелянчук Л.А.

                       Автор тексту і фото: 
                                            Вознюк Н.В. (Бібліотекар Інтернет – центру)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!