вівторок, 9 жовтня 2012 р.

Зі святом, колеги!!!


     Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
     Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку — вічних пам’яток писемності, а її служителі — вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь.
    За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення.
    Від щирого серця вітаю бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і бажаю успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим родинам.
 Бібліотекар!
Це слово – повне сонячного змісту,
За ним стоїть безмежний, мудрий   світ…
Бібліотекар! Скільки в слові змісту!
Його тепло – навік в моїй душі.
Я б пішов стежиною тією
Через поля, замети – аж туди,
Де в царстві книг живе казкова фея,
Що може й світ закрити від біди.
    В нашій бібліотеці це свято пройшло в дружньому колі колег з усього району. На щирі привітання не були скупі гості нашого свята. Всіх присутніх пригостили запашним короваєм - символом щедрості матінки - землі!
   
          Вітаємо вас, дорогі бібліотекарі, з вашим професійним  святом!

1 коментар:

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!