неділю, 23 грудня 2018 р.

Презентовано в бібліотеці матеріали науково-практичної конференції "Шляхетство Полісся України. Старовинні роди Овруцької шляхти"

   Нещодавно в Овруцькій ЦРБ для дорослих ім.А.С.Малишка було презентовано матеріали науково-практичної конференції "Шляхетство Полісся України. Старовинні роди Овруцької шляхти" за участю Голови організаційного комітету конференції, першого віце-Президента, виконавчого директора МГО "Земляцтво "Житомирян" Віктора Михайловича Барановського та одного з авторів - доктора філософських наук, професора, академіка Василя Федоровича Баранівського. Благородна мета цього видання полягає в нагальній потребі відновлення історичної памяті та справедливості стосовно предків та потомків древлян, поліщуків, шляхетних родів, котрі мали великі заслуги та були розсіяні та принижені в часи литовсько-польського та московського панування, в умовах радянської тоталітарної системи.
   P.S. Тож, шановні земляки! Запрошуємо Вас до нашої бібліотеки ознайомитись з цим унікальним виданням. Читайте! Задумуйтесь! Шукайте, пишіть свій родовід, часточку історії української нації....




Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!