вівторок, 22 травня 2018 р.

Святкували День вулиці Овруцької в Києві

    19 травня з 12.00 по 17.00 годину працівники Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім. А.С.Малишка долучились до святкування «ДНЯ ВУЛИЦІ ОВРУЦЬКОЇ», що відбулось в місті Києві в сквері ім. І.Котляревського з нагоди святкування 149-ї річниці найменування вулиці.
      У заходах взяли участь митці, аматори та представники промисловості міста на чолі з головою Овруцької РДА Юрієм Дивинським, головою Овруцької районної ради Віталієм Китицею та Овруцьким міським головою Іваном Корудом. Талановита Овруччина зацікавила присутніх концертною програмою, виробами Малої академії мистецтв та ремесел, роботами учнів Центру дитячої та юнацької творчості, продукцією промислових підприємств міста та району. Цікавою була і презентація овруччини центральною районною бібліотекою для дорослих ім. А.Малишка. В "бібліотечному" наметі була представлена виставка  старовинного одягу та рушників з колекції Галини Галкіної (село В.Фосня). Також, завідувачка відділом обслуговування Валентина Коновальчук провела майстер - класи по виготовленню обрядових ляльок - мотанок "Оранта" і "Подорожниця".
 Біля намету директор бібліотеки для дорослих Марія Якимчук і працівники бібліотеки Наталія Вознюк та Любов Омелянчук оформили фотовиставку Миколи Завадського «Овруч – мій рідний край». У заходах взяли участь митці, аматори та представники промисловості міста на чолі з головою Овруцької РДА Юрієм Дивинським, головою Овруцької районної ради Віталієм Китицею та Овруцьким міським головою Іваном Корудом. Талановита Овруччина зацікавила присутніх концертною програмою, виробами Малої академії мистецтв та ремесел, роботами учнів Центру дитячої та юнацької творчості, продукцією промислових підприємств міста та району. Цікавою була і презентація овруччини центральною районною бібліотекою для дорослих ім. А.Малишка. В "бібліотечному" наметі була представлена виставка  старовинного одягу та рушників з колекції Галини Галкіної (село В.Фосня).
Також, завідувачка відділом обслуговування Валентина Коновальчук провела майстер - класи по виготовленню обрядових ляльок - мотанок "Оранта" і "Подорожниця". Цікавим було і ФОЛК - дефіле, що провела бібліотекар абонементу Любов Омелянчук спільно із істориком - краєзнавцем Ігорем Турейським. Мешканці Шевченківського району столиці радо вітали талановитих митців з поліського краю. 





 















Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!