вівторок, 31 січня 2017 р.

Не вміти користуватися комп'ютером – відстати від життя!

З 23 січня 2017 року, в Інтернет – центрі Овруцької ЦРБ ім. А.С.Малишка, розпочали свою роботу чергові безкоштовні комп’ютерні курси «Вчитись ніколи не пізно». Сьогодні комп'ютери все більше входять у наше життя, десь вони замінили людську працю, десь допомагають людині. І погодьтеся, вміти користуватися комп'ютером – це здорово!
ПК міцно займають свої позиції у всіх областях людської діяльності. Ми постійно стикаємося з ними в повсякденному житті: в офісі, в магазині при виборі покупки, в лікарні, у фінансових установах. Не обійтися вже без них в системі освіти. Проте, хочемо ми цього чи ні, майбутнє за комп'ютерами. Ось і ми, в черговий раз зібрали групу бажаючих навчитись користуватись комп'ютером для особистих потреб.
Заняття на наших курсах розраховані на людей старшого віку та ведуться доступною мовою. Програма курсів побудована таким чином, щоб навчання могло стати в нагоді в щоденному житті. Крім того відвідання комп’ютерних курсів є додатковою можливістю зустрічатися і спілкуватися у невимушеній обстановці з близькими по духу і інтересам людьми.


Учасники  першого заняття відвідали абонемент та обрали книгу для самоосвіти з книжкової виставки «Улюблене «дитя» людства – комп’ютер».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!