вівторок, 13 вересня 2016 р.

Фестиваль дерунів 2016

Восьмий Міжнародний фестиваль дерунів 

пройшов 10 вересня у місті Коростень.


Фестиваль дерунів - це справжнє тепле домашнє свято з різними конкурсами і дуже смачною їжею, свято, що вже стало традиційним для українців та гостей з інших країн.

В цьому році кошти зібрані з фестивалю будуть передані 13-му десантно-штурмовому батальйону 95-ї бригади, над яким здійснює шефство місто Коростень.
Вже не вперше участь в цьому святі взяли й творчий колектив Овруцької районної бібліотеки імені А.С.Малишка, спільно з клубами «Зорепад» та «Первоцвіт», що діють при бібліотеці.
Відвідавши цей фестиваль, ми побували в незабутній подорожі у світ традиційної національної кухні і неповторного колориту українського народу, який коростенці вміло прикрасили своєю гостинністю і самобутністю!
Учасники Арт-вітальні «Зорепад» прийняли участь в  конкурсі «В древлянській столиці квітнуть вишиванки» - жіночий національний костюм та зайняли І місце, отримавши диплом та цінний подарунок.

Окрім основної програми на фестивалі пройшли різноманітні вікторини, конкурси, дегустації місцевих напоїв, виставки, виступи фольклорних ансамблів.

  Запросили мера міста Коростень, друзів нашої бібліотеки жіночий клуб «Стиль життя» на святкування 1070-річчя міста Овруч в рамках якого проходитиме
перший фестиваль «Поліська пані Картопелька».
Працівники районної бібліотеки отримали позитивні емоції.

1 коментар:

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!