четвер, 28 квітня 2016 р.

Чорнобильська катастрофа очима дітей

26 квітня 2016 року в приміщенні Овруцької центральної районної бібліотеки імені А.С.Малишка, за сприяння Овруцького міського голови та відділу у справах сімї, молоді та спорту, відбувся міський конкурс малюнків «Дзвони Чорнобиля».
Метою конкурсу було сприяння творчому саморозвитку, самореалізації та підтримки обдарованих дітей м. Овруча, відродження та збереження народних традицій та культурної спадщини, та з метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. В ньому прийняли участь діти 5 – 9 класів. Результати конкурсу будуть оголошенні 26 квітня на сайті Овруцької міської ради та в засобах масової інформації. А нагородження переможців відбудеться під час міських заходів, приурочених до Дня захисту дітей 01 червня 2016 року.
Учасників конкурсу пришли привітати маленькі читачі районної дитячої бібліотеки в рамках японсько – українського проекту «Мир на крилах – тисяча журавлів Садако» у прагненні миру. Вони подарували паперові журавлики, що символізують надію на мир та обмін доброю волею між Україною та Японією - країнами, що постраждали від наймасштабніших в історії ядерних катастроф. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!