четвер, 20 листопада 2014 р.

«Зорепадний» стиль життя

Добра і щира дружба зав’язалася останнім часом між коростенською літературною студією «Древлянка» та поетичним клубом «Зорепад», що діє при Овруцькій центральній районній бібліотеці ім. А.С.Малишка. Два роки поспіль овруцькі поети приймають активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Просто на Покрову». Цьогорічна зустріч розширила кордони спілкування знайомством із жіночим клубом «Стиль життя».

У цю суботу творчий жіночий колектив із АРТвітальні центральної районної бібліотеки ім. А.С.Малишка завітав для знайомства із цим клубом у м. Коростень.
Коростенський центр соціально – психологічної реабілітації  люб’язно надав місце для зустрічі.  Знайомство розпочалося із презентації фотографій від клубу «Стиль життя».  Валентина Володимирівна (голова клубу) з подругами познайомили нас зі своїми справами, задумками, перспективами.
Творчій колектив АРТвітальні у мультимедійній презентації представив розмаїття своєї творчої діяльності: поетичне коло, вишивальниць, квітникарів, різноманітні майстер – класи. Чудовими піснями порадували присутніх Валентина Мошківська, солістка хору «Гомін» та поетеса Ольга Деркач.  Поетичні рядки від Тамари Корнійчук та Марії Струтинської зачепили жіночі душі.
Як і годиться – у гості ідуть із короваєм та подарунками. Подарунок овручан на згадку про першу зустріч зачарував і здивував коростенців. Їм було подаровано ляльку–мотанку «Багаторучка». Вона стане у нагоді кожній жінці, якій бракує часу і рук, щоб переробити всю домашню роботу. Цю авторську ляльку виготовили В. Коновальчук та І. Тюрина. На добру згадку члени жіночого клубу «Стиль життя»  також отримали ляльки–кізочки, як символ наступного року.
Потім усі присутні відвідали соціально – психологічний реабілітаційний центр для дітей «Віри, надії, любові», зустрілися з його вихованцями, яким  подарували солодощі та канцтовари. А діти почитали вірші, заспівали пісні.
Далі ми відправилися на відкриття пам’ятного знаку загиблому на Майдані 20 лютого 2014 року коростенцю – Герою України Сергію Кемському.
Знайомство із жіночим клубом «Стиль життя», члени якого займаються благодійністю, розширило  світогляд овручан, адже щире спілкування збагачує людей. Саме тому ми з радістю запросили учасників цього клубу до нас у гості. Плануємо, що зустріч відбудеться у січні 2015 року і переросте в добру традицію.
ФОТОЗВІТ ЗУСТРІЧІ:

Далі...














Немає коментарів:

Дописати коментар

Ви хотите оставить комментарии но незнаете как? Очень просто!
- нажмите на стрелку рядом с окошком Подпись комментария".
- Выберите Имя/URL. (никто не любит анонимов).
- Наберите свое имя, строчку URL можете оставить пустой.
- Нажмите Продолжить
- В окошке комментария напишите то что вы хотели и нажмите "Отправить комментарии"! Спасибо!