вівторок, 30 квітня 2013 р.

Гордість краю батьківського



Бондаренко С.Д.
25 квітня 2013 року в читальному залі Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім.. А.С.Малишка  відбулась презентація нового краєзнавчого видання «Овіяні славою» (випуски 1 і 2) історика – краєзнавця С.Д.Бондаренка.


Історія Овруччини пов’язана з іменами видатних, талановитих, неординарних людей. У новому краєзнавчому виданні С.Д.Бондаренка «Овіяні славою» автор відкриває ціле сузір’я видатних імен.

неділю, 28 квітня 2013 р.

Славетні земляки Житомирщини


В читальному залі Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім.. А.С.Малишка  24.04.2013 року відбулась презентація літературно – публіцистичного видання «Слід Зорі на Поліській землі». Ця книга присвячена Аркадію Євдокимовичу Зорі – людині, яка своєю працею уславила рідний край та Україну.

четвер, 11 квітня 2013 р.

Наші захоплення


      На базі нашої бібліотеки створено декілька творчих об'єднань. Відвідують їх жителі міста та навколишніх сіл. Нещодавно нам  випала нагода представити їх прийнявши участь в огляді любительських об'єднань за інтересами в місті Коростені. 
             В сучасному світі бібліотека це не тільки доступ до інформації, але й спілкування, підтримка та розвиток різнобічних інтересів. Саме таку думку підтримує колектив нашої бібліотеки.
Об'єднання майстрів народної творчості.


Об'єднання місцевих поетів.

Об'єднання квітникарів - любителів.